Travessia Cósmica

Col.laboració Gisela Creus i Marha Echavarria

Gisela Creus fa uns anys que du a terme un procés de recerca i creació del llenguatge i la poètica de la dansa, on afloren temes com la complexitat de la relació humana amb l’entorn tan físic com energètic, la comoditat i la incomoditat que ens genera aquest espai relacional i en constant cerca de cosmos, l’univers concebut com un tot ordenat en l’ésser individual i social.

Marha Echavarria, investiga, indagant en la relació subtil entre la dansa i el ioga, i com les dues disciplines poden dialogar i generar un cos energètic, present en el bios de l’actor/ballarí. S’interessa per la construcció escènica com una travessia on el ‘ser’ i ‘estar’ recorren els diferents camins que la vida ens planteja.

Sinopsis

Travessia còsmica és una peça de dansa que parla de la relació amb la naturalesa que ens envolta i de la qual formem part. És un viatge on l’essència aflora i neix una oportunitat d’una nova mirada, respectuosa i en convivència on tota matèria viu en un mateix pla de consciència.

Vivim en un univers estrany i meravellós. Es necessita una extraordinària imaginació per apreciar-ne l’edat, la mida, la violència, i fins i tot la bellesa. Podria semblar que el lloc que ocupem els humans en aquest vast cosmos és insignificant; potser per això mirem de trobar-li un sentit i de veure com hi encaixem. —A Briefer History of Time, Stephen Hawking.

Fitxa Artística

Creació e interpretació: Gisela Creus, Marha Echavarria

Composició Musical: Borja Díaz,

Disseny de llums: Nerea Velasco

Fotos: Triny Reinoso

Acompanyament i agraïments: Triny Reinoso, Berta Vilarrasa, Laura Vilar, Ona Mestre

Col.laboraciò: Associació nunArt creacions

Durada: versió 15 minutes / versió 30 minuts

Estrena i Presentacions

Mostra Procés 19 de novembre de 2021 al Centre Cívic del Guinardó, Barcelona

Estrena 30 d’abril de 2022 al Teatre de L’Estruch, Sabadell

Presentació 6 de juliol de 2022 a nunArt Creacions, dins del Festival Resonance

Contact Me